Mivel nem volt vicces már szétfolyt arccal élni a pollenallergia miatt, kipróbáltam. Sajnos jogszabályi előírás, hogy előtte kell szakorvosi vizsgálat, ami hát ugye cash (nemtom, biztos lehet tb-re, de addigra megdöglöm). So, amíg bírja az egészségpénztáram, mehet. 

Ment. Összesen 4 kezelést kaptam (max 8at lehet), darabja így 3 ezer volt. Bíztam benne, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jól sikerül. A tavaszi allergiám totál elmúlt, most jön a kettes számú próba, a parlagfű és a fekete üröm. Meglátjuk, de úgy érzem, semmi gond nem lesz. Ki lehet egészíteni homeopátiás bogyókkal (terhesen mást úgyse lehet!)

Mellékhatás: tényleg A vitaminozni kell az orr belsejét, mert ez a fényterápiás cucc eléggé szétszedi, gyakran vérzett is, sebesedett (de no para szinten). Mellesleg miért nincs kényszerkaszálás parlagfű ellen?? Miért csak bírság van? 

A bejegyzés trackback címe:

https://vegymentes.blog.hu/api/trackback/id/tr123050399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása