Míg egyeseknek semmi nem árt, nekem most úgy látszik, minden. Mihelyst gyógyulna a seb, felveszek valami ruhát rá és újra kidörzsölődik. Kíváncsi lennék, mit mondana most a bőrgyógyász, tekintve, hogy az ekcéma kontakt jellegű. Sajnos eddig szinte semmilyen módszerrel nem múlik :( Jön az intenzív bioptron lámpa kúra. Hátha.

A kezemen 98%-osan tökéletesen elmúlt. A kiszáradásos jelenséget nagyon jól ápoló és hidratáló krémekkel hoztam rendbe. Ahol inkább hólyagosodott (ujjaim), ott a teafaolaj és a krém kombó volt pozitív hatással. 

Kajaügyileg még mindig sok olyat viszek be, amit nem kéne. Csoki (már csak ét, de akkor is), fehér kenyér naponta. Mindig elgondolom, hogy na majd holnaptól. Hát még nem sikerült ez a része! De akarom és sikerülni fog. 

Samponügyileg átálltam a faith termékekre. Lassan egy árban vannak a loreal cuccaival, szóval nem lelkizem rajta. Most ezt használom, levendulás:

 

Aqua (water from the Lake District)
ammonium laureth sulphate*
sodium chloride** (sea salt)
cocamidopropyl betaine*
lavandula angustifolia* (lavender)
lavandula hybrida* (lavandin)
pelargonium graveolens* (geranium)
melaleuca alternifolia*
aroma*
E163* (grape skin extract)
polysorbate 20*
sodium citrate*
linalool°
citronellol°
geraniol°

* vegetable origin ** certified organic ° from essential oils

 

Szóval elindultam az úton. Tegnap hallottam, hogy a péksütikben is dioxin van, csodás! Még valami? Hiába veszek lisztet és csinálom meg magam, lehet, az is szar. Fényevő csak nem lehetek...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vegymentes.blog.hu/api/trackback/id/tr842898897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása