Kb. 2 hete kezdtem az ekcémám kezelését otthon. A kézfejemről és a felkaromról tökéletesen eltűnt, a nyomait még látom, de az emberek már nem kérdeznek rá, hogy úristen az meg mi. A hónom alatti kontakt eckéma nem igazán múlt, sőt, a múlt héten erősödött a rossz "fekvés" miatt. De rajta vagyok, ismét elő a csalán és a lámpa, továbbá a jobb ruhaválasztás és a napi legalább ötszöri krémezés (haushka). Látom, hogy egyre csak szaporodnak az olyan termékek, melyek kifejezetten az ekcémát célozzák, lipidekkel, ezzel-azzal, hormonok nélkül. Még nem próbáltam egyiket sem, mert egyelőre a korábban felsoroltakat próbálgatom. 

Jelentem, a kecskesajttól nem lett rosszabb a helyzet. Tejet azóta sem iszom, nagyon kevés sajt, ha bekerülhetett, de semmi egyéb tehén. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vegymentes.blog.hu/api/trackback/id/tr902869563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása